Hoe zit het met de financiën? 

Als je bij ons komt wonen, dan huur je een kamer via ons bij de verhuurder. Naast de eigen bijdrage voor de huur betaal je ook een eigen bijdrage voor de servicekosten en voor de maaltijdkosten. De maaltijdkosten komen op de boodschappenrekening van jouw woongroep.

Bovengenoemde kosten betaal je uit je eigen inkomstenbron (Wajong / AOW / loon). Verder betaal je van je eigen geld je zorgverzekering, je aansprakelijkheidsverzekering en al je andere privé-kosten.

Daarnaast betaal je vanuit je PGB (Persoonsgebonden Budget) maandelijks een vast bedrag aan zorgkosten. Hier worden individueel (prijs)afspraken over gemaakt, deze afspraken worden vastgelegd in een zorgovereenkomst en na goedkeuring van het Zorgkantoor zal de SVB deze bedragen aan ons overmaken. Je kan er voor kiezen om ook dagbesteding bij ons in te kopen, maar dit kan ook elders ingekocht worden.

Betaling van zorg kan alleen met een PGB, wij kunnen / mogen geen ZIN (Zorg In Natura) leveren. Woon je nu op een plek waar de zorg wel met ZIN betaald wordt; overstappen naar PGB is mogelijk.

Wat als ik dagbesteding wil volgen?

Dagbesteding kan je inkopen met een PGB (Persoonsgebonden Budget). 

Heb je vragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op